Foto's

Palmeno Wireless 'Cloud Event'

Datum: 5 t/m 7 november 2013
Locatie: Recreatie Vakbeurs Hardenberg
Adres: Energieweg 2, 7772 TV, Hardenberg
Website: www.evenementenhal.nl

5 t/m 7 november 2013

Ook dit jaar treft u ons aan op de Recreatievakbeurs te Hardenberg bij stand 454. Deze keer staan we in het bijzonder stil bij de nieuwe functionaliteiten van ons WiFi Management Systeem en de ‘Zelfinstallatie Wizard’. Wij presenteren dit graag aan de hand van onze demoversies. Vanaf december zullen de nieuwe diensten gelanceerd worden.

De uitbreiding van ons WiFi Management Systeem stelt u zoal in staat eenvoudiger uw login portalpagina in te richten aan de hand van ons nieuwe aanbod standaard lay-outs. Daarnaast wordt u ook de mogelijkheid geboden uw gasten andere login (betaal)methodes aan te bieden zoals via iDeal, èM! (betalen met mobiele telefoon), credit card, email login of simpelweg een vinkje zetten voor het akkoord gaan met de gebruikersvoorwaarden.

De ‘Zelfinstallatie Wizard’ geeft u de mogelijkheid om zelfstandig, zonder de aanwezigheid van een Palmeno installatiemonteur, nieuwe hotspots te installeren. Dit geldt zowel voor installaties van nieuwe locaties als ook voor vernieuwing en/of uitbreiding van bestaande WiFi netwerken die door Palmeno zijn geleverd.

Palmeno is voortdurend op zoek naar mogelijkheden om de dienstverlening te vergroten. Wij nodigen u uit uw ideeën/wensen met ons te delen onder het genot van koffie en wat lekkers op 5, 6 of 7 november op de Recreatievakbeurs te Hardenberg. Gratis toegangskaarten zijn per email (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. ) op te vragen.

Wij kijken uit naar uw komst!

Recreatie Vakbeurs Venray

Datum: 5 t/m 7 februari 2013
Locatie: Recreatie Vakbeurs Venray
Adres: De Voorde 30, 5807 EZ, Venray
Website: www.evenementenhal.nl

5 t/m 7 februari 2013

Palmeno staat van 5 t/m 7 februari 2013 op de Recreatie Vakbeurs Venray. Tijdens deze Vakbeurs treft u alles aan op gebied van inrichting van de openbare- en recreatieve ruimte. Van speel- en sporttoestellen tot automatisering, bewegwijzering, projectinrichting en de nieuwste chalets. Fabrikanten importeurs en toeleveranciers bieden u de gelegenheid om kennis te maken met de nieuwste ontwikkelingen in de recreatiebranche.

Recreatie Vakbeurs Gorinchem

Datum: 26 t/m 28 november 2012
Locatie: Recreatie Vakbeurs Gorinchem
Adres: Franklinweg 2, 4207 HZ, Gorinchem
Website: www.evenementenhal.nl

26 t/m 28 november 2012

Op zoek naar de volledige vakbeurs in de Recreatiebranche? Bezoek dan op maandag 26, dinsdag 27, woensdag 28 november Recreatie Vakbeurs Gorinchem!

Deze vakbeurs wordt dit jaar alweer voor de achtste keer georganiseerd. Ruim hondervijfenzeventig exposanten tonen in Evenementenhal Gorinchem hun producten en/of diensten aan relaties, bezoekers en andere genodigden. Alles op het gebied van inrichting van de openbare- en recreatieve ruimte wordt tijdens deze vakbeurs getoond. Van leveranciers van speel- en sporttoestellen tot automatisering, bewegwijzering, projectinrichting en de nieuwste chalets. Met de laagdrempeligheid onderscheidt Recreatie Vakbeurs Gorinchem zich van andere vakbeurzen. Met edities in Hardenberg en Gorinchem creëren we een landelijke dekking.

Kortom een vakbeurs waar u als bezoeker de nieuwste producten kunt bekijken en als exposant niet gemist mag worden!

Recreatie Vakbeurs Hardenberg

Datum: 8 t/m 10 november 2011
Locatie: Recreatie Vakbeurs Hardenberg
Adres: Energieweg 2, 7772 TV, Hardenberg
Website: -

8 t/m 10 november 2011

Op 8, 9 en 10 november 2011 staat Palmeno met een stand op de Recreatie Vakbeurs te Hardenberg. Op deze beurs kunt u kennis maken met alle mogelijkheden die Palmeno biedt voor uw bedrijf op het gebied van draadloos internet. Tevens verzorgt Palmeno het draadloos internet op de beurs. Bezoekers krijgen gratis draadloos internet van Palmeno.